Fort Exclusief

Kies voor alles wat de Batterijen de bieden heeft en boek het allemaal!

Fort Exclusief

Boekers van ‘Fort Exclusief’ staat het gehele fortterrein ter beschikking. Zowel de  binnenruimtes als buitenruimtes zijn in te zetten voor bijeenkomsten waarmee dit volop mogelijkheden biedt om een verrassend en gevarieerd programma neer te zetten.

De locatie leent zich ook erg goed voor events waar het buiten en binnen zijn wordt gecombineerd. Zoals bij een corporate festival, grootse productpresentaties of een personeelsbijeenkomst met food trucks, een grootse BBQ of teambuildingsactiviteiten.

De optie Fort exclusief is geschikt voor grotere groepen, maar ook als men zich ervan wil verzekeren dat er gedurende de boeking geen andere evenementen op het fort plaatsvinden.

De belangrijkste binnen- buitenruimtes binnen de boekingsoptie Fort Exclusief de Batterijen sommen we hieronder op.   

De Artillerieloods

De Artillerieloods is een karakteristieke loods met prachtig zicht op de groenrijke omgeving. De loods kenmerkt zich door de authentieke houten constructie voorzien van moderne accenten in zwart staal die het oud en het nieuw van elkaar doen onderscheiden. De sfeervol en eigentijds ingerichte ruimte op de begane grond leent zich het best voor plenaire bijeenkomsten in theateropstelling tot wel 200 personen.

Plenaire ruimte

De plenaire ruimte van de Artillerieloods is voorzien van bijpassende degelijke klapstoelen. Even achter stoelen staan ronde statafels met hoge krukken opgesteld. De zaal beschikt over een eigen toiletgroep, een garderobe met lockers en vanaf de mobiele buffetten worden de gasten van catering voorzien.

Voor presentaties beschikt de Artillerieloods standaard over een scherm van 135 inch met projector en een geluidsinstallatie met 2 microfoons.

De Zolders

Via de centrale trap in de Artillerieloods wordt toegang verkregen tot de twee zolders. De knusse zolders zijn warm ingericht en standaard voorzien van een boardroom opstelling, maar kunnen desgewenst ook anders ingericht worden bijvoorbeeld met een theateropstelling voor sub sessies tot wel 40 personen per ruimte. Op verzoek zijn een flipover of een 65 inch scherm inbegrepen. De zolders zijn onderdeel van de Artillerieloods en zijn niet los te boeken.

Stretchtent – De Artillerieloods

Voor het echte buitengevoel kunnen gasten gedurende het hoogseizoen gebruik maken van de sfeervolle stretchtent – De Artillerieloods. Bijvoorbeeld als ze zich even willen onttrekken aan de zonneschijn tijdens sport en spel of voor een sfeervolle borrel met toespraak onder het stretchdoek in de verkoelende schaduw. Tijdens het hoogseizoen is het gebruik van de tent standaard inbegrepen bij een boeking van de Artillerieloods. Een afzonderlijke boeking voor de tent is alleen mogelijk in combinatie met de Artillerieloods. Op verzoek richten wij de tent in met de nodige en beschikbare presentatiemiddelen.