Bruiloft

Op het romantische fort heb je naast elkaar niet veel meer nodig

Jullie groene paradijsje waar je met je geliefden een onvergetelijke dag doorbrengt.

Fort de Batterijen is een officiele trouwlocatie van Nieuwegein. Dé plek waar de charme van het groene eiland en het robuuste van het fort samenkomen. De natuurrijke omgeving in combinatie met de historie van het fort biedt een onvergetelijke setting voor jullie grote dag. De vele verschillende plekjes op het terrein biedt zo veel mogelijkheden voor jullie programma.

Bij goed weer kan de ceremonie aan het water plaatsvinden aan de Noorderkade, of aan de vlonder voor het wachthuis. Willen jullie liever een beschutte plek? We hebben een stretchtent van 300m2 staan die prachtig gestyld kan worden. Voor een intieme setting zijn de gewelven van het Wachthuis zeer geschikt en uiteraard kan er ook binnen in de Artillerieloods getrouwd worden.
Vanaf de munitiebergplaats kan je een schitterende zonsondergang bekijken met de fluitende vogels op de achtergrond.

Oneindige mogelijkheden

  • De ceremonie in de openlucht of juist op een beschutte plek.
  • De receptie of borrel bij de Munitiebergplaats met uitzicht over het gehele terrein. Liever bij het Wachthuis aan het water? Ook dat is mogelijk!
  • Er zijn volop culinaire mogelijkheden voor verschillende settings. Willen jullie een seated dinner of juist een relaxte BBQ.
  • Het feest kan plaatsvinden in de Artillerieloods of in de gewelven van het Wachthuis.
  • Er zijn verschillende samenwerkingen met cateraars, koffie- en cocktailleveranciers, DJ’s en stylingbureaus.

Voor onze bruiloften en andere particuliere partijen hebben wij al jaren een samenwerking met Beleef het!. Zij zijn gespecialiseerd in bruiloften en werken met passie om jullie de dag van je leven te bezorgen.

Meer weten?

Zijn jullie klaar om je droombruiloft werkelijkheid te maken op deze groene, historische locatie? Neem dan contact op met ons via de contactgegevens voor particulieren en maak een afspraak om het fort de bezichtigen.

Meer weten over Feest op Fort de Batterijen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Meer weten over Bezoeken op Fort de Batterijen? Op deze pagina vind je meer informatie!