Feest

Op Fort de Batterijen voor die ene écht speciale gelegenheid

Maak van die ene speciale gelegenheid een onvergetelijk feest

Het speels en verrassend ingerichte terrein maakt veel invullingen van je feest mogelijk. Zo vind je op het fort de meest wonderschone en rustige plekjes voor een stijlvolle borrel aan een van de buitenbarren onder de sfeervolle stretchtenten. Maar misschien zie je je gasten liever met de voetjes van de vloer of aan een heerlijk diner dan bieden de Artillerieloods of de bunkergewelven van het Wachthuis daar geschikte ruimtes voor. En hoewel je in letterlijke zin het dak niet van de bunkers af zal krijgen, is het in figuurlijke zin eerder de regel dan een uitzondering. Dus stuur ons een berichtje en laat je informeren over alle mogelijkheden voor jouw droomfeest.

Fort de Batterijen is geschikt voor feesten zoals:

  • Speciale verjaardagen
  • Gender reveal party
  • Huwelijks jubilea
  • Bedrijfsafscheid
  • Familiedagen
  • Lustrumvieringen
  • Familiedagen

Goed verzorgd

Voor onze bruiloften en andere particuliere partijen hebben wij al jaren een samenwerking met Beleef het!. Zij zijn gespecialiseerd in feesten voor particulieren en werken met passie om jullie een geweldig feest te bezorgen. Samen met onze partners in techniek, verhuur, catering en activiteiten komen we zo tegemoet aan al je wensen.

Meer weten?

Ben je nu enthousiast om je feest te vieren op deze locatie vol verhalen en historie, dan nodigen wij je na aanvraag van de offerte graag uit voor een inspirerend locatiebezoek! Tijdens dit bezoek ontvang je een persoonlijke rondleiding in de binnen- en buitenruimtes en geven we samen met jou vorm aan jouw ideale feest. 

Meer weten over Bruiloft op Fort de Batterijen? Op deze pagina vind je meer informatie!

Meer weten over Bezoeken op Fort de Batterijen? Op deze pagina vind je meer informatie!