Fort de Batterijen

Evenementenlocatie voor creatieve energie!

ZAKELIJK BIJEENKOMEN

In het groene hart van Utrecht ligt Fort de Batterijen, een bijzondere evenementenlocatie op een historische plek. Het monumentale fort anno 1871 – 1873 is de afgelopen jaren van een verwilderd fortterrein ontwikkeld tot een bijzonder sfeervolle evenementenlocatie. In de stijlvolle ruimtes van Fort de Batterijen kan je sprekenluisterenpresenterenbrainstormen en creëren, maar ook genietenontspannen of gewoon gezellig samen zijn. De combinatie van de ruige omgeving met de karakteristieke gebouwen zorgt voor een inspirerende setting waarin jouw bedrijf, team of collega’s helemaal kunnen opladen met creatieve energie!

OFFERTE OPVRAGEN
 
 
 
 
 

SFEERVOL WACHTHUIS

Wat ooit het slaapvertrek en de wachtruimte van de manschappen was, is nu een stijlvolle ruimte voor vergaderingen en evenementen. Het Wachthuis bestaat uit een combinatie van vijf gewelven met authentieke rode deuren. De ruimtes zijn fris, industrieel en modern ingericht met natuurlijke elementen. Door de glazen puien komt veel licht binnen in de sfeervolle gewelven en kijk je uit over het water en de groene omgeving. De puien zijn de doorgang naar een groot buitenterras met open haard en vlonder, die direct aan het water van het Amsterdam-Rijnkanaal grenst.

MONUMENTALE ARTILLERIELOODS

De Artillerieloods biedt ruim 250 m² om de meest uiteenlopende evenementen te organiseren en heeft een prachtig uitzicht op de groene omgeving. De begane grond met sfeervolle houten balken en stalen accenten, bestaat uit een grote karakteristieke ruimte voor congressen, productintroducties, presentaties en relatiedagen. De eerste verdieping van de Artillerieloods is voorzien van twee break-out ruimtes en is daardoor zeer geschikt voor vergaderingen, workshops en brainstorms.

De ruim twee hectare grond die bij Fort de Batterijen horen bieden volop mogelijkheden voor outdoor evenementen, zoals festivals en teamdagen.

BEKIJK DE RUIMTES

Faciliteiten

Bereikbaarheid
Fort de Batterijen heeft een centrale ligging; zowel vanaf de A12, de A2 als de A27 ben je binnen 5 minuten bij ons op locatie. Met het openbaar vervoer pak je vanaf Utrecht Centraal buslijn 47 (uitstappen halte Koppeldijk), dan is het nog ongeveer 10 minuten lopen.

Parkeergelegenheid
Onze gasten kunnen gebruik maken van de ruim aanwezige parkeerplekken op en rond het terrein van Fort De Batterijen. Komt u liever op de fiets? Voor het Fort terrein is er voldoende parkeergelegenheid voor fietsen.

Pendelvervoer
Wij kunnen pendelvervoer verzorgen vanaf station Utrecht, Houten of de dichtstbijzijnde bushalte Koppeldijk.

Catering
Fort de Batterijen werkt met een cateraar zodat wij altijd een menu op maat kunnen aanbieden. Wij bieden biologische en ecologische producten aan.

Garderobe
Zowel in de Artillerieloods als in het Wachthuis is een garderobe aanwezig.

Inrichting

De ruimtes op Fort de Batterijen zijn vrij in te richten en aan te passen naar de stijl van het evenement. Fort de Batterijen heeft een rauw en natuurlijk karakter.