Fort de Batterijen

Evenementenlocatie, zowel binnen als buiten!

INSPIRERENDE RUIMTES

De totale bezetting van Fort de Batterijen telt vijf objecten, waaronder het Wachthuis, de monumentale Artillerieloods en drie bunkers verspreid over het fortterrein. De drie bunkers genaamd de Munitiebergplaats, de Remise en de Kazemat zijn alleen te bezichtigen via onze kazemattenroute. De ruim twee hectare grond die bij het fort horen, bieden uitgebreide mogelijkheden voor outdoor evenementen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tenten of tijdelijke bouwwerken, zoals een podium te plaatsen en buitenactiviteiten te organiseren.

NEEM CONTACT OP

 
 
 
 

Het Wachthuis

Wat ooit het slaapvertrek en de wachtruimte van de manschappen was, is nu een stijlvolle ruimte voor vergaderingen en events. Het Wachthuis bestaat uit een combinatie van vijf gewelven met authentieke rode deuren. De ruimtes zijn fris, industrieel en modern ingericht met natuurlijke elementen. Door de glazen puien komt veel licht binnen in de sfeervolle gewelven. De puien zijn de doorgang naar een 200 m² groot terras met openhaard en vlonder, die direct aan het water grenst.

De Artillerieloods

De Artillerieloods beslaat in zijn totaliteit ruim 250 m² en heeft een prachtig uitzicht op de groene omgeving. De begane grond, met sfeervolle houten balken en stalen accenten, bestaat uit een grote karakteristieke ruimte voor plenaire bijeenkomsten. De eerste verdieping van de Artillerieloods is voorzien van twee subruimtes en is daarmee uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops en brainstorms.

 
 
 
 
 
 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Foto’s zeggen veel, maar onze inspirerende en ontspannen sfeer kan je alleen op onze locatie zelf ervaren. Wil je weten of onze locatie bij je past en de verschillende mogelijkheden bespreken? Bel, mail of laat een berichtje achter.

KOM OPLADEN