Fort De Batterijen

Ontmoeten en ontspannen op een historische locatie

EEN INSPIRERENDE PLEK

In het groene hart van de regio Utrecht, op fietsafstand van Houten, Nieuwegein en Utrecht centrum, ligt Fort de Batterijen. De sfeervolle recreatie- en evenementenlocatie die voor de meeste mensen nog onontdekt is, is een fortterrein van twee hectare weelderige natuur met monumentale gebouwen uit de 19e eeuw. Het fort is omringd door water en gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal en de imposante Plofsluis. Op Tweede Pinksterdag (1 juni) openen wij het grootste terras van de provincie Utrecht!

CONTACTINFORMATIE
 
 
 
 
 
 
 

Het terras

Ieder weekend kun je middenin de natuur met familie en vrienden genieten van speciaalbiertjes. Kinderen kunnen zich met gemak uren vermaken op het fortterrein met de trampoline, boomhut en vele spelletjes. Vanaf 12 uur wordt lunch geserveerd waardoor het ook een inspirerende werkplek kan bieden of locatie om te brainstormen met een collega onder het genot van een cappuccino.

Ons ruime terras aan het water opent uiteraard geheel volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid. Alle mogelijke maatregelen zijn getroffen zodat gasten hier na weken thuis weer op een zorgeloze manier vrienden en familie kunnen ontmoeten. Onze laatste terrasdag is op: zondag 23 augustus 2020! 

BEKIJK DE LOCATIE
MENUKAART (ETEN)
MENUKAART (DRINKEN)
COVID-19 INFORMATIE

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 12.00 – 22.00 uur
Zondag 12.00 – 20.00 uur

*Reserveren is mogelijk vanaf 15 personen. Stuur een mailtje naar info@fortdebatterijen.nl.

Faciliteiten

Bereikbaarheid
Centrale ligging in Nederland en met de auto gemakkelijk bereikbaar via A27, A12 en A2. De Batterijen is met het openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal met buslijn 47 (halte Koppeldijk) en 10 minuten lopen te bereiken. Verder is de locatie grenzend aan diverse officiële fietsroutes en op Fietsnetwerk te vinden onder knooppunt 68.

Parkeergelegenheid
U kunt gratis gebruik maken van de aanwezige parkeerplekken op het terrein van De Batterijen

Kom je op de fiets?
🚲 25 min vanaf de Domtoren (Utrecht)
🚲 15 min vanaf Cityplaza (Nieuwegein)
🚲 15 min vanaf Het Rond (Houten)

Garderobe
In het Wachthuis is een onbewaakte garderobe aanwezig.