Evenementenlocatie in de natuur

Met haar twee hectare grond is Fort de Batterijen een prachtige buitenlocatie. Gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal en midden in de natuur zijn er genoeg mogelijkheden om zowel binnen als buiten evenementen te organiseren. Op het buitenterrein zijn verschillende stretchtenten geplaatst om beschutting te creëren.

Als inspirerende en natuurrijke locatie hechten wij waarde aan een werkwijze die niet ten koste gaat van natuur, mens en milieu. Stap voor stap ontwikkelt en verduurzaamt Fort de Batterijen zich door op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. Zo is de locatie volledig van groene stroom voorzien en bieden wij biologische producten aan. 

Om het faciliteren van congressen en evenementen te vereenvoudigen, zijn op onze locatie standaard voldoende technische faciliteiten 
aanwezig. Zoals een beamer met  scherm, geluidsinstallatie met handheld microfoons, videocamera’s voor opnames, LED schermen en uiteraard uitstekende wifi over het gehele fortterrein. 

Tegen Utrecht aan, in het centrum van Nederland, ligt Fort de Batterijen. Hierdoor is het fort met de auto goed te bereiken via de A12, A2 en A27. Zowel voor auto’s als fietsen zijn ruimvoldoende parkeerplaatsen aanwezig. Met het openbaar vervoer is het 10 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. 

Onze evenementen worden door een profeesionele cateraar tot in de puntjes verzorgd. Ontbijt, lunch, borrel of een diner; onze cateraar heeft verschillende gerechten samengesteld. Door hoofdzakelijk te werken met biologische producten en enkel producten te gerbuiken met een ‘beter leven’ keurmerk, past deze cateraar bij onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Locaties

Locaties

2

Hectare​

2

Buitenruimten​

2

Gebouwen​

Congressen, corporate
festivals, vergaderen,
bruiloften, feesten.

Receptieopstelling 110 personen

Theateropstelling 168 personen

Receptieopstelling 48 personen

Theateropstelling 56 personen

Kom opladen

Op Fort de Batterijen staan twee monumentale gebouwen die elk een eigen sfeer en invulling voor evenementen met zich meebrengen. De Artillerieloods is met haar prachtige houten balken en stalen accenten perfect voor een congres, seminar, relatiedag of bedrijfsborrel. De twee sfeervolle break-out rooms op de eerste verdieping zijn geschikt als ruimte voor brainstormen, vergaderingen en presentaties. De drie lichte gewelven van het Wachthuis zijn perfect voor een teamdag, vergadering, brainstorm of presentatie. Het gehele fortterrein kan exclusief gehuurd worden voor corporate festivals, hybride events en congressen. Uiteraard is onze buitenlocatie ook uitermate geschikt voor allerlei outdoor activiteiten als programmaonderdeel van een event. 

De Artillerieloods

De Artillerieloods beslaat in zijn totaliteit ruim 250 m² en heeft een prachtig uitzicht op de groene omgeving. De begane grond, met sfeervolle houten balken en stalen accenten, bestaat uit een grote karakteristieke ruimte voor plenaire bijeenkomsten en is ingericht met een geluidsinstallatie, videocamera’s en een beamer met scherm. De eerste verdieping van de Artillerieloods is voorzien van twee subruimtes, inclusief LED schermen.

Het wachthuis​

Wat ooit het slaapvertrek en de wachtruimte van de manschappen was, is nu een stijlvolle ruimte voor vergaderingen en events. Het Wachthuis bestaat uit een combinatie van vijf gewelven die fris, industrieel en modern zijn ingericht met natuurlijke elementen. De glazen puien zijn de doorgang naar een 200 m² groot terras met openhaard en vlonder die direct aan het water grenst. In de gewelven zijn LED schermen aanwezig en er is de mogelijkheid tot het plaatsen van een geluidsinstallatie.

Het Buitenterrein

Fort de Batterijen beschikt over een groot buitenterrein met veel mogelijkheden op verschillende locaties. Zo heeft de locatie een vlonder aan het water, een Noorderkade, een Bunkerbar bovenop de aardewal, een boomhut en een tweetal grote stretchtenten. Eén stretchtent van 48 m² op de aardewal en een stretchtent van 300 m² naast de Artillerieloods. Beide tenten zijn voorzien van sfeerverlichting, een geluidsinstallatie, een terras en een bar.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event op Fort de Batterijen? Wij helpen je met plezier een fantastisch event te organiseren!

Over ons

Fort de Batterijen

In 2015 ontvingen Mark Bliekendaal en Martijn Geerdes de sleutel van het verwilderde fortterrein. Na een lange periode van renovatie en verbouwing opende evenementenlocatie Fort de Batterijen in het najaar van 2016 voor het eerst haar deuren. Met een klein, enthousiast team doen wij er alles aan om jouw ervaring bij Fort de Batterijen onvergetelijk te maken.

 

Wil je kennismaken met de locatie en een kopje koffie komen drinken? Mail of bel ons via 030 – 63 62 745 en kom opladen bij Fort de Batterijen!

 

Deze bedrijven gingen je voor

Contact

Contact

Ben je enthousiast, wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via de mail, bel ons of vul ons contact formulier in.

ADRES
Fort de Batterijen
Overeindseweg 25
3439 LP Nieuwegein

ZAKELIJK
030 – 63 62 745
info@fortdebatterijen.nl

PARTICULIER
020 – 49 63 529
contact@fortdebatterijen.nl

Voor particulieren hebben wij een samenwerking met Sibiz.

ALGEMENE-VOORWAARDEN
Deze zijn hier te downloaden.

SOCIAL MEDIA

Contactformulier

© 2021 FORT DE BATTEREIJEN