Fort De Batterijen

Kom opladen!

OVER FORT DE BATTERIJEN

In het groene hart van Utrecht ligt Fort de Batterijen, een bijzondere evenementenlocatie op een historische plek. Het monumentale fort anno 1871 – 1873 is de afgelopen jaren van een verwilderd fortterrein ontwikkeld tot een bijzonder sfeervolle evenementenlocatie.

Fort de Batterijen telt vijf objecten, waaronder het Wachthuis, de monumentale Artillerieloods en drie bunkers verspreid over het fortterrein. De ruim twee hectare grond die bij het fort horen, bieden ook uitgebreide mogelijkheden voor outdoor evenementen.

De combinatie van de ruige omgeving met de karakteristieke gebouwen zorgt voor een inspirerende setting waarin jouw bedrijf, team of collega’s helemaal kunnen opladen!

CONTACT
 
 
 
 
 

SFEERVOL WACHTHUIS

Sfeervol Wachthuis – Wat ooit het slaapvertrek en de wachtruimte van de manschappen was, is nu een stijlvolle ruimte voor vergaderingen en events. Het Wachthuis bestaat uit een combinatie van vijf gewelven met authentieke rode deuren. De ruimtes zijn fris, industrieel en modern ingericht met natuurlijke elementen. Door de glazen puien komt veel licht binnen in de sfeervolle gewelven. De puien zijn de doorgang naar een 200 m² groot terras met open haard en vlonder, die direct aan het water grenst.

MONUMENTALE ARTILLERIELOODS

Monumentale Artillerieloods – De Artillerieloods beslaat in zijn totaliteit ruim 250 m² en heeft een prachtig uitzicht op de groene omgeving. De begane grond met sfeervolle houten balken en stalen accenten, bestaat uit een grote karakteristieke ruimte voor bijvoorbeeld plenaire bijeenkomsten. De eerste verdieping van de Artillerieloods is voorzien van twee subruimtes en is daarmee uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops en brainstorms.

De ruim twee hectare grond die bij Fort de Batterijen horen bieden uitgestrekte mogelijkheden voor outdoor evenementen.

BEKIJK DE RUIMTES

Faciliteiten

Bereikbaarheid
Fort de Batterijen heeft een centrale ligging; zowel vanaf de A12, de A2 als de A27 ben je binnen 5 minuten bij ons op locatie. Met het openbaar vervoer vanaf Utrecht CS pak je buslijn 47 (halte Koppeldijk), dan is het nog ongeveer 10 minuutjes lopen.

Parkeergelegenheid
Onze gasten kunnen gebruik maken van de ruim aanwezige parkeerplekken op en rond het terrein van Fort De Batterijen.

Pendelvervoer
Wij kunnen pendelvervoer verzorgen vanaf station Utrecht, Houten of de dichtstbijzijnde bushalte Koppeldijk.

Catering
Fort de Batterijen heeft een kleine, eigen keuken. Daarnaast werken wij samen met verschillende cateraars zodat wij altijd een menu op maat kunnen aanbieden. Van BBQ tot Streetfood van sprinkhaan tot Indiaas; geen wens is ons te gek.

Garderobe
Zowel in de Artillerieloods als in het Wachthuis is een garderobe aanwezig.

Inrichting
De ruimtes op Fort de Batterijen zijn vrij in te richten en aan te passen naar de stijl van het evenement. Fort de Batterijen heeft een rauw, creatief en natuurlijk karakter.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie.