Bier en Appelsap over De Batterijen

By 2 augustus 2017Nieuws


Afgelopen maand is fort De Batterijen na twee jaar renoveren voor de allereerste keer geopend voor publiek. Sinds zaterdag 8 juli kan je elk weekend terecht op ons zonovergoten terras aan het water. Midden in de natuur kan je genieten van een heerlijke lunch, koud drankje of een goed glas wijn met bijbehorende hapjes. Voor de gewelven van Het Wachthuis kan je plaatsnemen op de vlonder die direct aan het water grenst, een ultiem ontspannende plek! Lisanne Davids, oprichtster van Bier en Appelsap, kwam direct met haar kinderen een kijkje nemen en schreef daar een enthousiaste blog over. ‘Wat een heerlijk plekje in het groen is het geworden. Een strak en modern interieur binnen wat zowel de families als de zakelijke markt aanspreekt.’ De gehele blog lees je hier: https://bierenappelsap.nl/spelen-en-fijn-terras-op-fort-de-batterijen/